TUOMAS & KAROLIINA

March 23, 2018

 Jag saknar våren, något så fruktansvärt. Jag saknar ljuset och grönskan, värmen och att få fota ute i lummiga parker i härligt solsken. Våren kom nu nu nu

Här är några gamla godingar från ett par år sedan då jag en lördag i maj förevigade Tuomas och Karoliinas bröllopsdag i Esbo. Porträtten tog vi vid Gumböle herrgård och det kunde inte ha varit bättre omständigheter den dagen - alla äppelträd stod i full blom och majgrönskan var som vackrast, ååh! Väntar med iver på att äppelträden slår ut igen i år. Jag har nämligen en massa idéer till porträttfotograferingar som jag vill prova på. Så våren - SKYNDA! 

 

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© PAULINA RÖKMAN 2020

Paulina Rökman Photography

info@paulinarokman.com

0400 589750

2635125-5