SNOWMAN

February 18, 2018

Ville ta 3-års porträtt av min lilla gudson. Senast tog vi bilder inne i studion, så den här gången ville jag hitta på något annat. Han fyller år mitt i vintern så tyckte att busiga porträtt ute i snöyran skulle passa perfekt! Sådant barn, sådana bilder. Tidigare på dagen hade det snöat lätt genom solstrålarna, vilket jag ville så gärna fånga på bild, men dessvärre slutade det förstås snöa just innan vi skulle ta bilderna. Så vi fick ta spaden till hjälp och kasta snö i luften. Det var en hit hos pojken, han tjöt av glädje! Och jag kunde fånga på bild precis det jag hade önskat, den busiga lilla pojken.  

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© PAULINA RÖKMAN 2020

Paulina Rökman Photography

info@paulinarokman.com

0400 589750

2635125-5