top of page

LENNART & MAGDALENA

Bröllop Hangö Häät Hanko

BILDBOMB. Sommarens roligaste bröllop, by far. Dagen börjades med borgerlig vigsel i Ekenäs där regnet ordagrant ö s t e ner. Så utomhusvigseln fick flytta in till Knipan istället. Därefter fortsatte festligheterna i Hangö där solen äntligen tittade fram, så som den alltid gör ute på udden! Tillsammans med sina tärnor gjorde bruden sig klar på hotel Regatta innan välsignelsen inför alla gäster i kyrkan. För porträtten tog vi oss ut på Täktom åkrarna till ett ställe som jag tidigare hade spanat in för att passa detta Ingå/Hangöpar. Själva bröllopsfesten firades ute på blåsiga Östersjö Port. Vilken fartfylld kväll det var med tal, snapsvisor och fyrverkeri, galet roligt! Önskar att jag kunde visa alla 700 foton från dagen, men ni får nöja er med mina favoriter.

bottom of page