JENNY & HÅKAN


FAVORIT. Att få äran att fotografera sina vänners bröllop är alltid jätteroligt men samtidigt lite spännande. Eller jag är ju alltid nervös inför alla bröllop, men lite extra när ens vänner och bekanta är runt om och jag kan då tappa fokus. Men inte denna gång! Mitt i julihettan sade Jenny och Håkan JA till varandra nere vid HUS (Hangö Udds Segelförening) där också bröllopsfesten ägde rum. Efter vigseln hoppade vi i en cabriolet och susade ner till Tullstranden där vi tog porträtten. Blev mina favoritporträtt från hela sommaren! Kärleken mellan Jenny och Håkan lyste starkare än den gassande solen <3.

#Bröllop #porträtt #HUS #Hangö

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© PAULINA RÖKMAN 2020

Paulina Rökman Photography

info@paulinarokman.com

0400 589750

2635125-5